Laura Moision uusi single Kerro jos näet on folkballadi rakkauden kaipuusta

Laura Moisio julkaisee perjantaina 3.9. uutta, orastavaan syksyyn sopivaa musiikkia. Unenomainen folkballadi Kerro jos näet on saanut innoituksensa kesäöiden mystiikasta ja klassikkoelokuva Night Of The Hunterin (”Räsynukke”) maailmasta. Kappale on Moision kuulaan laulun ja sellon (Juho Kanervo) hienovaraisesti yltyvä vuoropuhelu, jonka edetessä klassisen kauniista sävellyksestä nousee esiin tummia, pahaenteisiäkin sävyjä. 

Kappaleen on äänittänyt ja tuottanut kitaristi Lauri Myllymäki ja miksannut Jarno Alho, ja se julkaistaan lokakuussa myös 7-tuumaisena vinyylinä yhdessä keväällä ilmestyneen Kirje -kappaleen kanssa (Texicalli Records). 

Vähäeleisyyden voimaan luottava Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin albumeillaan Laulaa kun ei voi muutakaan (2020), Laura Moisio (2018) sekä Ikuinen valo (2015), joista jälkimmäinen oli sekä Teosto- että Emma-palkintoehdokkaana. Kerro jos näet sekä aiemmin julkaistut singlet Kirje ja Huumaavaa ovat esimakua Moision tulevalta albumilta, jonka on määrä ilmestyä vuoden 2022 lopulla. Sekä pandemian että äitiyslomansa vuoksi keikkataukoa pitänyt lauluntekijä soittaa yhtyeineen kaksi keikkaa lokakuussa: 1.10. Helsingin Kuudennella linjalla ja 2.10. Tampereen G Livelabissa.