Uusi single Huumaavaa on julkaistu!

Laura Moision neljäs albumi Laulaa kun ei voi muutakaan julkaistiin maaliskuussa vain viikkoa ennen kuin korona sulki keikkapaikat, ja hartaasti odotettu levynjulkaisukiertue siirtyi syksyyn. Alun lamaannuksen jälkeen lauluntekijältä alkoi kuitenkin vähitellen syntyä uutta musiikkia. Keveä, siloittelematon folk-kappale Huumaavaa julkaistaan perjantaina 28.8.

”Oli vaikea asennoitua uuden luomiseen, kun uusi levy oli juuri julkaistu ja kiertueen peruuntuminen otti koville. Aloin kuitenkin harjoitella äänittämistä, ja sen myötä biisejäkin alkoi pulpahdella. Uudet kappaleeni ovat vähän kuin päiväkirjamerkintöjä, luonnosmaista ajatuksen virtaa. Huumaavaa oli ensimmäinen kappale, jonka tein mökillä pitkän tyhjän jakson jälkeen. Se on suora ja välitön ja samaan aikaan vähän hajallaan. Se tuntuu jonkinlaiselta päätepisteeltä tai uudelta alulta. Halusimme säilyttää biisissä tietyn raakuuden ja välttää ylimääräistä hiomista”, Moisio kertoo. 

Kappaleella soittavat Moision lisäksi Lauri Myllymäki (kitara), Ville Rauhala (basso) ja Pekko Käppi (viulu). Kappaleen on äänittänyt Laura Moisio ja Lauri Myllymäki. Miksauksesta ja masteroinnista vastaa Jarno Alho (Alho Audio Mastering).

Kuuntele Huumaavaa täältä

KANSI(c) Arttu Hokkanen
(c) Arttu Hokkanen