Palkittu Kamus-jousikvartetti vie Laura Moision tuotannon uusiin ulottuvuuksiin

Tamperelainen lauluntekijä Laura Moisio esiintyy Kamus-kvartetin kanssa lauantaina 23.11. Tampereen G Livelabissa ja 28.11. Helsingin G Livelabissa. Ainutlaatuisissa konserteissa Iikka Kotajan mestarilliset jousisovitukset sekä Kamuksen saumaton yhteissointi siivittävät Moision kappaleet uusiin ulottuvuuksiin. Lavalle nousee Moision ja Kamuksen lisäksi kitaristi Lauri Myllymäki.

Viime vuonna 15-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Kamus-kvartetti on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen klassisen musiikin kentällä. Viime vuonna ilmestynyt, muun muassa Esa-Pekka Salosen jousikvarteton ”Homunculus” maailman ensilevytyksen sisältänyt albumi palkittiin klassisen musiikin Emma-palkinnolla. Vuonna 2014 Helsingin Sanomat kirjoitti: ”Kamus on yhteen hitsautunut kokoonpano, jonka yksilöissä on persoonallista säteilyvoimaa”. 

Laura Moisio julkaisi marraskuun alussa ensimmäisen singlen maaliskuussa 2020 ilmestyvältä neljänneltä albumiltaan. Vähäeleisyyden voimaan luottava Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin albumeillaan Ikuinen valo (2015) ja Laura Moisio (2018), joista ensin mainittu oli sekä Teosto- että Emma-palkintoehdokkaana. 

Kamus-kvartetti:

Terhi Paldanius, 1. viulu
Jukka Untamala, 2. viulu
Jussi Tuhkanen, alttoviulu
Petja Kainulainen, sello

Kamus-1-1024x683

Liput keikalle:

Tamperehttps://www.tiketti.fi/laura-moisio-kamus-quartet-g-livelab-tampere-tampere-lippuja/62265

Helsinkihttps://www.tiketti.fi/laura-moisio-kamus-quartet-g-livelab-helsinki-lippuja/62502